Franchisen bij Gentle Incasso?Franchisen bij Gentle Incasso?

Ondernemer worden? Wij zoeken franchisenemers!!
Gentle Incasso franchise is een snelgroeiende landelijk opererende incasso-organisatie voor het MKB, met een onderscheidende werkwijze.

De werkwijze van Gentle Incasso

Gentle Incasso streeft ernaar om van de debiteur weer een trouw betalende klant te maken. De persoonlijke werkwijze van Gentle Incasso zorgt ervoor dat Gentle Incasso, de schuldeiser alsook de debiteur korte en efficiënte (communicatie)lijnen hebben en een goed inzicht in het incassotraject hebben. In combinatie met een gedreven professioneel team van franchiseondernemers, de landelijke dekking, de up-to-date backoffice en de juridische ondersteuning, haalt Gentle Incasso uitmuntende scores.

Wat biedt Gentle Incasso de franchisenemer?

Tegen franchise vergoeding biedt Gentle gebruikmaking van het merk Gentle Incasso, het door Gentle Incasso gebruikte softwareprogramma Basenet, diverse faciliteiten en ondersteuning. Basenet legt de basis voor de gehele(franchise)organisatie. Het ondersteunt in advocatuur, work-flows, management en administratie. Daarnaast is de software inzichtelijk en toegankelijk voor de opdrachtgevers van de franchisenemers.

Over Gentle Incasso

Gentle Incasso opereert sinds 1999 op de incassomarkt en heeft zijn hoofdkantoor in Zaandam. Wij zijn een incassobureau dat gespecialiseerd is in bedrijf op bedrijf incasso. Door middel van persoonlijk contact van zowel naar de klant toe als naar de debiteur, bereiken wij een optimaal resultaat waarin beide partijen zich kunnen vinden.

Wat verwacht Gentle Incasso van een franchisenemer?

Een franchisenemer van Gentle Incasso heeft een bijzondere taak. Hij/zij moet een vertrouwensrelatie opbouwen met zowel de opdrachtgever als met de debiteur. Het doel is de debiteur aan te zetten tot betalen én tegelijkertijd de (goede) verstandhouding tussen de opdrachtgever en diens debiteur te bewaken.

Activiteit    : Incassobureau – Incassodiensten – debiteurenbeheer – kredietinformatie
Branche : dienstverlening - zakelijke dienstverlening
Werkt met ondernemers sinds : 1999
Entreegeld : € 12.500,- (excl. 21% BTW)
Gemm. te verwachten omzet pv : 1e Jaar: €25.000 2e Jaar €35.000 3e Jaar: €65.000
Type samenwerking : Franchise
Omschrijving training : Training op locatie door incasso specialist
Locale omschrijving : Per gemeente afgekaart in postcodegebieden
Contact franchisegever : Dhr. Nuri Sekercan, franchisemanager (075- 7714 636)
PDF versie: Download

Contact

Gentle Incasso

Uw specialist in
creditmanagement

Vestiging Zaandam

Mauvestraat 162
1506 JM Zaandam
E-mail: info@gentleincasso.nl
Telefoon: 075 - 77 14 636

Vestiging Den Haag

Vaillantlaan 366 A
2526 HV Den Haag
E-mail: info@gentleincasso.nl
Telefoon: 070-33 00 424